Gå till innehåll

Godt udstyr for jagt og friluftsliv

Jaguargruppen besøger og arrangerer aktuelle våbenmesser, begivenheder og arrangementer. Følg os her, så du ikke går glip af det næste store arrangement. I Jaguargruppens butikker får du hjælp med alt, der har med jagt og et aktivt friluftsliv at gøre.

Jaguargruppen blev grundlagt i 1991, da Danmarks største jagtbutikker gik sammen i et frivilligt samarbejde i forbindelse med indkøb og markedsføring. Det blev hurtigt en konstellation, som ændrede betingelserne i hele jagtbranchen. I dag findes Jaguargruppen medlemmer i både Danmark og Sverige med i alt 15 jagtbutikker. Vi har 8 butikker i Danmark og 6 butikker i Sverige.

Jagt- og træningsammunition

Der findes en række forskellige ammunitionstyper, og udviklingen på området er gået hurtigt de seneste år, ikke mindst hvad miljøvenlige alternativer angår.

Jagttøj til forskellige jagtsituationer

Jaguargruppen har jagttøj og jagtbukser – alt fra lydsvag camouflage til småvildt-, pürsch- og bukkejagt til kraftige og slidstærke allround-jagtbukser, fritidsbukser og vildsvinebukser til krævende klapjagt.

Jaguargruppen – et stort udbud af kuglevåben og haglvåben

Jaguargruppens butikker sælger nye og brugte våben til jagt og skydning fra kendte varemærker fra hele verden. Både jagtrifler, haglgeværer, kuglegeværer, kombinationsvåben, repetergeværer, halvautomatiske våben og luftgeværer med forskellige kalibre.

Jaguargruppen kan som Skandinaviens største uafhængige indkøbskæde med produkter til jagt og friluftsliv tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Haglgeværer, kuglegeværer, kombinationsgeværer, ammunition, kikkertsigter, håndkikkerter, jagtradioer, jagttøj, jagtstøvler, jagttilbehør og meget mere.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *